S 1000 XR

18.300 €*

290 € pe lună cu 3asy Ride

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

NOUL BMW S 1000 XR.

PROVOCAREA VIRAJELOR ȘI KILOMETRILOR.

Nu face nicio concesie, cere totul. De la tine, dar și de la motocicleta ta. Mereu luptând pe trasa ideală: fiecare viraj câteva grade mai mult, câțiva milimetri mai strâns. Kilometru după kilometru. Cu noul S 1000 XR, ai o motocicletă care nu face nici ea vreun compromis. Combină sportivitatea și confortul la drum lung într-o formă perfectă. Agresivitatea sa sportivă vine de la RR. Ergonomia sa deosebită, cu poziția dreaptă și relaxată în șa, îți permite să lupți pentru fiecare viraj și fiecare linie dreaptă toată ziua. O pistă care se termină doar atunci când vrei tu. Așa ar trebui să fie. Așa îl vedem noi pe XR. Dar tu?

#NeverStopChallenging

Pe trasa ideală - chiar și la design.

Carenajul față și sistemuld e iluminare sunt definite de margini ascuțite. Combinate cu liniile izbitoare, formează conturul general – agresiv și consecvent până la final: nu este o întâmplare că partea din spate scurtă aduce aminte de o motocicletă sport.

Partea frontală înclinată, silueta înaltă și ghidonul amplasat confortabil indică o foame nepotolită de kilometri. Kilometri care sunt foarte distractivi în poziția în șa foarte bună pentru distanțe lungi, chiar și zile la rând – grație și aerodinamicii și carenajului revizuite. Parbrizul reglabil te ajută să-ți ții privirea pe drum și pe kilometraj, fără ca vântul să-ți scuture casca.

Culori cu expresie.

Cu variantele de culoare ale lui S 1000 XR, deja lansezi un semnal vizual clar. Definite și precise, culorile accentuează caracterul sportiv și ascuțit al motocicletei până la ultimul detaliu.

Alb Light uni/M Motorsport

O combinație de culori care este atât o promisiune, cât și o obligație. Acesta este locul unde genele modelului S 1000 XR sunt cel mai bine exprimate – și de pe pista de curse direct pe drum. Exclusiv în pachetul M.

Triple Black

Fără compromisuri, fără concesii, fără discuții: Modelul S 1000 XR Triple Black în vopseaua negru Storm metalizat 2 întruchipează agresivitatea plină de energie.

Roșu Racing uni 2

Această combinație de culori este de neoprit: În curbe contează fiecare milimetru, la sfârșitul zilei fiecare kilometru: Plăcerea pură de a conduce.

3 ani garanție.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum avem garanție 3 ani la toate motocicletele.

MOTOR CU PATRU CILINDRI ÎN LINIE

228

greutate la gol DIN în kg, incl. bateria ușoară M, pachetele Touring și Dynamic

114

Nm cuplu maxim la 9.250 rpm

121

Putere în kW/165 CP la 11.000 rpm

999

cmc cilindree

O curbă care provoacă depedență: cuplul.

Motorul lui S 1000 XR este bazat pe propulsorul de înaltă performanță al noului RR și a fost optimizat pentru XR pentru performanță fără compromis pe distanțe lungi: printre altele, profilurile speciale ale camelor și galeriile livrează cuplu impresionant la regimuri medii și cea mai largă plajă de turație utilă din clasa sa. Cutia cu rapoarte mai lungi în treptele înalte asigură rulare lină – pe care o poți simți și auzi.

Mai dinamic grație greutății reduse.

Dinamismul este și o problemă legată de masă. Chiar și complet echipat, S 1000 XR cântărește cu 10 kg mai puțin decât predecesorul său. În cea mai ușoară configurație, această motocicletă este gata de drum la doar 223 kg. Nu vei simți lipsa niciunui gram, dar îl vei simți pe fiecare – la fiecare metru. În forma unei accelerații mai bune, agilități îmbunătățite, distanțe de frânare mai scurte și manevrabilități mai ușoare.

ASCULTĂ MOTORUL LUI S 1000 XR

Sunet inconfundabil

Sunetul inconfundabil al lui S 1000 XR

CARACTERISTICILE PRINCIPALE ALE LUI S 1000 XR

Asistență rapidă oriunde

Sistemul ECALL de apel inteligent de urgență dezoltat de BMW Motorrad contactează automat call center-ul BMW în caz de accident. Sistemul este fixat pe ghidon și contactează serviciile de urgență cât mai repede posibil. Folosirea sistemului ECALL aduce serviciile de urgență mai rapid la fața locului în caz de accident, informându-i mai bine în legătură cu situația.

ALTE MODELE

R 1250 GS

F 850 GS

F 750 GS

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.