R 1300 GS

18.600 €*

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

LET’S SET THE PACE TOGETHER ”

Nu imita, deschide calea.

Împreună ne depășim pe noi înșine. Aici, afară, devii cea mai bună versiune a ta. Tu mergi înaintea celorlalți. Urci lejer orice pantă și iei ușor orice curbă. Nici pe teren nu poate nimeni să-ți dea lecții. Ce te motivează: Curajul tău, încrederea în tine însuți și propulsia mea puternică. Împreună stabilim noi standarde și experimentăm #SpiritOfGS.

BMW R 1300 GS

VERSATILITATE FĂRĂ EGAL

Fără compromisuri, totul este adaptat pentru tine. Cum vrei să stai atunci când cucerești noi înălțimi personale? Mai sus, mai jos? Monopost? În doi? Redus și ușor sau mai degrabă cu multe bagaje? Confortabil pe distanțe lungi sau mai degrabă sportiv în off-road? Conceptul inovator de cadru modular vine în întâmpinarea dorințelor tale. Spune-mi că sunt o motocicletă dual sport perfectă – s-ar putea să ai dreptate.

ELEMENTELE DE REFERINȚĂ ALE MODELULUI DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Atinge următorul nivel

Totul este construit în funcție de nevoile tale: confort la deplasare la nivelul următor. Noul tip de montare a Telelever oferă o manevrabilitate excelentă. Linia aerodinamică GS cu linia extraplată rezervor-șa asigură o libertate de mișcare nemaiîntâlnită, o manevrare ușoară și o poziție relaxată. Gama largă de variații ergonomice permite piloților cu cele mai diverse cerințe să controleze orice teren. Datorită senzorilor de mediu ai asistentului opțional Riding Assistant, poți să ții totul sub observație.

Comprimat la esența GS Spirit

Înspre noi aventuri. Datorită Keyless Ride, poți pur și simplu să urci în șa și să pornești. Te așezi pe șaua confortabilă standard, cu o înălțime variabilă cuprinsă între 800 și 890 mm. Pornești semnalizatorul integrat în protecția pentru mâini și virezi spre libertate. Cu fiecare metru parcurs, îți e din ce în ce mai clar: conduci ceva unic. Poate fi atât de simplu – adevărata măreție nu are nevoie de mai mult. Nu există nimic inutil aici, totul este concentrat în esența conducerii unui GS: plăcerea pură de a conduce.

DATE PENTRU PLĂCEREA DE A CONDUCE

107

kW (145 PS) la 7.750 rot/min

149

Nm cuplu motor max. la 6500 rot./min

1.300

cmc capacitate cilindrică

237

kg fără încărcătură

Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/lichid

Date și dotări

Nu există obstacole

Dacă totul merge bine, depinde de tine. Sarcina ta: să visezi mai mult. Sarcina mea: să livrez suficientă propulsie pentru a face totul posibil. Motorul puternic de 145 CP, împreună cu greutatea redusă a vehiculului, îți oferă puterea de care ai nevoie. Caracterul motorului boxer de ultimă generație se simte impresionant în fiecare interval de turații. Experimentați o performanță remarcabilă, impresionant de controlabilă și, în același timp, o funcționare mai lină la turații reduse.

AȘA SUNĂ LIBERTATEA TA

Standard

Sunet Inconfundabil

3 ani fără griji

Ride on & on & on. Îți oferim încă un an. 

La achiziționarea unei motociclete primești acum încă un an lipsit de griji, în plus față de garanția acordată prin lege.

Află mai multe

MAI VERSATIL CA NICIODATĂ

Pe culmi cu ușurință

Pur, simplu, direct și la obiect. În versiunea de bază cu linia aerodinamică GS, cu linii bine trasate și aspect atletic, ne concentrăm pe esențial: Experiența ta.

Vopsea uni alb Light

Dinamica întâlnește lejeritatea. Șaua standard a pilotului este prevăzută cu o husă bicoloră, care, în gri deschis, formează o unitate funcțională continuă de la capacul rezervorului până la șaua pasagerului. Roțile turnate în negru Noapte uni completează aspectul de contrast ridicat.

Fii inconfundabil

Designul redus, caroseria unică, rezervorul ușor din aluminiu – totul se îmbină în mod eficient și integrat. Subcadrul din aluminiu turnat reprezintă baza pentru posibilități infinite. Roțile turnate standard și trenul de rulare proiectat în negru Avus delimitează, împreună cu cadrul principal, în nuanță întunecată zona inferioară față de zona luminoasă a caroseriei frontale. Partea frontală compactă și joasă asigură o vizibilitate excelentă a drumului. Un design distinctiv care sfidează tradiția este noua emblemă luminată simetrică – un aspect inconfundabil.

PENTRU CERINȚE ȘI MAI EXIGENTE

Te aștepți la mai mult? O atitudine bună. Descoperă posibilitățile de personalizare. Găsește ofertele potrivite pentru dorințele tale în gama extinsă de dotări speciale și accesorii originale BMW Motorrad. Sau poți alege propriul caracter încă de la început: GS Trophy pentru utilizarea pe teren, Triple Black cu confort maxim și calități all-rounder, sau Tramuntana pentru exclusivitate pură.

Performerul

Vrei să obții mai mult și mai repede? Nicio problemă. Cu această sugestie de dotare, pur și simplu obții mai mult. În primul rând mai multă plăcere de a conduce – pachetul Dynamic o face posibilă. Dar te bucuri, de asemenea, de un plus de siguranță și confort în timpul călătoriilor. Descoperă propunerea noastră sau configurează-ți propria variantă.

Spre configurator

Cu pachetul dinamic, poți exploata la maximum potențialul sportiv. Datorită asistentului de comutare Pro și a modului de conducere Pro, orice ieșire devine un reper al dinamicii de condus cu posibilități de reglare individuale. Frâna sport și șasiul electronic DSA asigură totodată controlul și siguranța optimă.

Headlight Pro convinge prin vizibilitate îmbunătățită și un aspect atrăgător. Lumina de drum, faza lungă și lumina pentru viraje sunt realizate cu matrice LED. Sunt disponibile funcții moderne de iluminat. În acest fel, carosabilul poate fi iluminat în mod optim în funcție de situația de conducere.

Extensia protecției pentru mâini îmbunătățește protecția mâinilor și antebrațelor împotriva vântului și a intemperiilor. Acest lucru nu numai că face călătoria mai confortabilă, ci și mai sigură, datorită reducerii influențelor perturbatoare.

Bagajele pot fi fixate în siguranță pe suportul de bagaje realizat din material plastic rezistent la impact. Suportul folosește conexiunea șeii pentru pasager și este ușor de fixat. În combinație cu cutiile Vario, este realizată astfel o zonă de încărcare largă și plată. Sarcina utilă este de 5 kg; cu bagajele atașate lateral, se pot încărca 20 kg.

Dotare pentru toate cerințele

R 1300 GS Throphy

Optimizată pentru off-road și pregătită pentru utilizarea sportivă pe teren.

R 1300 Triple Black

Dotare confortabilă imbatabilă și allrounderul perfect.

R 1300 GS Option 719 Tramuntana

Inconfundabil de exclusivist și cu dotări premium pentru individualiști.

MAI MULTE REPERE PENTRU TINE

Îmbrăcăminte pentru motocicliști GD

Stil și funcție: Colecția noastră pentru experiențele tale GS.

ConnectedRide Navigator

Acest dispozitiv de navigație găsește inclusiv experiențe, nu doar calea.

BMW F 900 GS

Ieși de pe șosea, intră pe teren: cu acest enduro.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.