M 1000 XR

De la 25.800 €*

CERE OFERTĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

BMW M 1000 XR

BORN TO LEAD

Despre asta vorbim: cea mai ușoară și mai puternică motocicletă crossover de serie din lume. Nimic mai puțin. O motocicletă M în toate privințele. Tunată pentru performanță maximă – în acest caz, performanță pe distanțe lungi. De aceea se numește M XR. Sau cum îi zicem noi: MaXimizeR. Pentru că această motocicletă maximizează totul: Experiența ta de condus, anduranța ta și, oricând îți dorești, nivelul tău de adrenalină. Dar poți și să te odihnești suveran în timp ce parcurgi distanțe mari. Pentru că știi că poți întrece pe oricine în orice moment. #NeverStopChallenging

UN MAXIM DE DOTARE

Born on the Racetrack

O simți imediat: M XR are ADN-ul M. Aceasta întruchipează tot ceea ce reprezintă cea mai puternică literă din lume: Leadership, suveranitate și dominație jucăușă din încheietura mâinii. Litera M garantează o manoperă de primă clasă, cu materiale și dotări excepționale. Conducerea unei motociclete M necesită abilități excelente de conducere. M combină fascinația pentru motorsport cu un stil de viață pe banda de viteză. Cel de-al treilea model M completează familia noastră cu motoare cu patru cilindri.

Exclusivitate maximă

Nu este un M doar din punct de vedere vizual. M XR este echipată complet cu piese M. Încă de la început și printr-o simplă privire pe display, animația de pornire M te introduce în lumea sportivă M. În timp ce șaua sport M îți permite să conduci fără să obosești, aripile M asigură o presiune de contact sporită pe șosea prin forțele de apăsare aerodinamice. Iar frâna M face ca performanța să poată fi controlată cu precizie.

147

kW (201 PS) la 14.600 rot/min

275

km/h viteză maximă

223

kg fără încărcătură conform DIN (gata de drum, cu rezervorul plin)

7,2

Secunde accelerație de la 0 la 200 km/h

Motorul cu patru cilindri în linie, răcit cu apă/ulei cu BMW ShiftCam

DATE ȘI ECHIPAMENT

M + XR = Performanță pe distanțe lungi

Ecuația pentru o experiență de conducere inegalabilă bazată pe performanțele tipice M și capabilitățile tipice XR pentru distanțe lungi. Datorită ergonomiei sublime sau a modurilor de conducere Pro, inclusiv RACE nu vei mai vrea să te dai jos de pe motocicletă. Totul este inclus, și nu doar în ceea ce privește dotarea. M XR este extrem de versatilă, fiind adecvată pentru sport, călătorii și pentru pasageri. Greutatea sa poate fi minimizată și mai mult cu pachetul opțional M Competition, pentru ca tu să fii cât mai dinamic la drum.

Această motocicletă oferă tot ceea ce îmi doresc în afara pistei de curse: performanțe incredibile care te fac să nu vrei să te mai dai jos de pe ea. ”
Peter Hickman - Motociclist de curse britanic

THE SOUND OF M

Sunet inconfundabil

Sunetul inconfundabil al lui M 1000 XR

Forța brută în mâinile tale

Urcă-te pe motocicletă și fii conștient în orice moment că: M XR te poate duce cu peste 275 km/h. De la 0 la 100 în 3,2 secunde, la 200 în 7,4 secunde. Acest lucru este posibil datorită motorului BMW ShiftCam cu patru cilindri de la RR, adaptat pentru XR, cu 201 CP (147 kW) la o turație maximă de 14.600 rpm. În combinație cu transmisia sport cu rapoarte mai scurte în treptele a 4-a, a 5-a și a 6-a, precum și cu raportul de transmisie secundar mai scurt, M XR este perfecționată pentru rularea pe distanțe lungi orientată spre performanță. Astfel, preiei conducerea ori de câte ori ai chef.

AURA UNUI CAMPION

Inconfundabilul M

Performanța are trei culori: albastru deschis, albastru închis, roșu. Schema de culori tipică M conferă modelului M XR aspectul său inconfundabil. Atunci când arareori stă pe loc, poți observa dragostea pentru motorsport nu doar în culori, ci și în numeroase detalii.

Alb Light uni/M Motorsport

Motocicleta standard în culoarea alb Light uni cu benzile M pariază pe contraste puternice. M XR este recunoscută ca o motocicletă M și prin frâna M standard de culoare albastră.

Negru Storm metalizat/M Motorsport

Cu pachetul opțional M Competiton, aceasta face o impresie mai puternică în culoarea negru Storm metalizat cu benzi M - o impresie amplificată și mai mult de jantele din fibră de carbon M.

Măsura tuturor lucrurilor

Perfecțiunea este suma tuturor detaliilor. Nici un milimetru nu a fost lăsat la voia întâmplării. Cu vopseaua M sofisticată și piese exclusive, cum ar fi maneta de ambreiaj M și maneta de frână M frezate, designul impune standarde sportive. Chiar și parbrizul sport, mai scurt și fumuriu, demonstrează că această motocicletă provine din forja de curse M.

Leadership par excellence

Ești pregătit? Ia loc, pornește motorul și pătrunde în lumea M. În spatele tău: partea din spate zveltă, orientată spre performanță, cu rama scurtă a plăcuței de înmatriculare. Apoi, nimic altceva nu mai contează pentru mult timp. Tu conduci. Auzi sunetul incomparabil care vine de la toba de eșapament finală slip-on Akrapovič puternic înclinată. Pasagerul tău are și el parte de o experiență M desăvârșită, datorită conturului șeii pentru pasager, mânerelor subțiri și brațelor suportului de picior pentru pasager.

Fără griji la drum

Datorită pachetelor noastre INCLUSIVE, te poți concentra pe deplin pe plăcerea de a conduce în anii următori – pentru că îți extindem garanția.

Află mai multe

Ba chiar mai mult

Îți plac provocările: pachetul M Competition disponibil opțional este conceput pentru tine. Jantele din fibră de carbon M și numeroasele piese carbon M incluse în pachet conferă motocicletei mai mult decât un aspect ultra-sportiv. Ele reduc greutatea la doar 220 kg și, astfel, maximizează dinamica și manevrabilitatea. Cu M GPS Laptrigger poți lucra în mod special la cei mai buni timpi ai tăi.

Personalizează-ți motocicleta

Ai idei proprii? Aici le poți pune în practică. Ai ambiții mai mari? Aici le poți experimenta. Indiferent dacă îți dorești mai multe capabilități pentru curse sau pentru călătorii: În dotările speciale și în accesoriile originale BMW Motorrad vei găsi tot ceea ce face din M XR motocicleta ta de vis.

Spre configurator

PREGĂTIT PENTRU MAI MULTE PROVOCĂRI?

S 1000 XR

M 1000 RR

M 1000 R

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.