Adventure

F 900 GS Adventure

Selectează unul sau mai multe pachete de opțiuni. Prețul și ratele se vor actualiza automat în functie de preferințele tale.

Pachete opțiuni:

Preț: 14.690 €

Configurarea ofertei

Adaptați produsul financiar la nevoile dumneavoastra.

Perioadă finanțare:

Avans:

Valoare reziduală leasing clasic:

3asy Ride Select
Leasing financiar clasic
Preț model

Garanție extinsă model

-
Avans

Perioadă contract

Plată finală opțională

Rată lunară inclusiv CASCO și TVA

* BMW 3ASY Ride Select: Aceasta este o simulare de oferta in leasing financiar prin UniCredit Leasing Corporation I.F.N. SA. disponibila la dealerii participanti BMW Motorrad. Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO, includ TVA și extinderea de garanție la un an în plus față de contractul de leasing, dar nu mai mult de cinci ani. Plata finală opțională se achită în cazul în care clientul dorește să păstreze motocicleta la finalul contractului de leasing. În cazul în care clientul și UniCredit Leasing IFN SA agrează returnarea motocicletei la finalul contractului de leasing fără achitarea valorii reziduale, în funcție de starea în care este returnată motocicleta pot exista costuri suplimentare generate de necesitatea efectuării unor reparații (care nu sunt acoperite de garanție sau CASCO) sau pentru depășirea rulajului agreat în contract. Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisă în urma analizei financiare efectuată de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 30.06.2024, dar poate fi modificată, retrasa sau prelungită în orice moment.

** Leasing financiar clasic: Aceasta este o simulare de ofertă în leasing financiar prin UniCredit Leasing Corporation I.F.N. SA. disponibilă la dealerii participanți BMW Motorrad. Prețurile menționate pentru fiecare motocicletă în parte sunt în EURO și includ TVA. Dobânda folosită în simulare este pentru finanțările în EURO și este Fixa. Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusa unor termene si condiții. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client, care va fi decisă în urma analizei financiare efectuată de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 30.06.2024, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.