INDIVIDUALIZARE

BMW C 400 X

De la bun început ideal pentru traficul din oraș: C 400 X trece în viteză prin oraș, eficient și agil. Gama noastră vastă de dotări speciale din fabrică și accesorii suplimentare originale BMW Motorrad îți oferă o mulțime de opțiuni pe care să le adaptezi la nevoile tale. Inspiră-te din propunerea noastră sau configurează-ți propriul C 400 X.

Agil, mnevrabil, plin de clasă

Vrei să faci naveta rapid prin oraș? Modelul C 400 X în Style Sport este alegerea corectă. Poți depozita în siguranță tot ce ai nevoie în timpul zilei în geanta mică de spate din colecția noastră Black Collection. Luminile de mers pe timp de zi cu leduri și farurile auxiliare cu leduri asigură o iluminare și vizibilitate bune în traficul orașului. Pe drum asculți muzică, faci apeluri sau ajungi rapid la destinație datorită navigației: Connectivity te conectează.

Cu Keyless Ride, de acum încolo cheia rămâne în buzunarul tău. Pentru că sistemul keyless este foarte confortabil și îi permite pilotului să pornească motocicleta cu o simplă apăsare de buton. Blocatorul de ghidon și capacul rezervorului pot fi descuiate și ele în acest mod. Mottoul este: pur și simplu te așezi în șa și pornești la drum!

BMW Motorrad Connectivity oferă pe un display TFT de 6,5″ funcții inovatoare pentru navigare, telefonare și audiții muzicale pe scuter. Operarea se face prin intermediul controlerului multifuncțional, astfel încât mâinile să rămână pe ghidon.

Farul pentru timpul zilei cu leduri, cu designul său impresionant, asigură mai multă siguranță la drum. Pe lângă confortabila funcție automată, farul pentru timpul zilei poate fi activat și manual.

Poți monta topcase-ul sau alte bagaje voluminoase pe portbagajul stabil, care are un design foarte atractiv.

Geanta de spate cu un volum de 35 – 42 litri oferă detalii istețe, precum un sac impermeabil ce se poate detașa și curele reglabile.

Protecția pentru carenaj din oțel inoxidabil lustruit electrolitic protejează împotriva deteriorării pieselor vopsite fără a restricționa unghiul de înclinare.

Vezi și ești văzut mai bine în caz de ceață, ninsoare sau ploaie: farurile auxiliare cu leduri oferă un plus de siguranță în caz de vizibilitate redusă.

Șaua mai joasă cu 15 mm facilitează urcarea și coborârea și îmbunătățește sprijinul pe sol.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.