R 1250 RT

19.690 €*

274 € pe lună cu 3asy Ride

CONFIGUREAZĂ TEST RIDE CONFIGURATOR

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

MODELUL BMW R 1250 RT

PUTERNIC PE DRUM, RELAXAT CĂTRE DESTINAȚIE

Modelul R 1250 RT este partenerul perfect pentru turul tău: Legendarul motor boxer BMW ShiftCam trage la fel de puternic pe drumurile de țară locale ca și pe trecătorile montane sinuoase. Noua față îl face să pară mai dinamic și mai zvelt. Pe de altă parte, caracteristicile sunt numeroase, ca de ex. ecran TFT foarte mare de 10,25″ sau control activ al vitezei de croazieră (ACC) – acestea îți asigură un confort suplimentar în călătoria ta. La sfârșitul zilei privești înapoi relaxat și te gândești: Următorul tur este întotdeauna cel mai frumos.

TURURI CU ACCENTE ÎNCORPORATE

Ești pe drum, faci kilometri, întâlnești oameni, acumulezi impresii, faci schimb de povești: Fiecare tur are punctele sale forte. Ca și modelul R 1250 RT. Numeroasele sale caracteristici îți permit să conduci confortabil, ești întotdeauna bine pregătit și te poți concentra doar la drumul tău.

Aici, pe de altă parte, mergi direct la Connected Support Portal, unde poți afla tot ce trebuie să știi despre aplicație.

ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI R 1250 RT

Modificări aduse sistemului audio

Te rugăm să reții: Din păcate, momentan putem oferi o pregătire a motocicletei doar pentru sistemul audio. Mai multe informații despre acest lucru poți obține prin Configurator sau de la distribuitorul tău.

Vizibilitate maximă

Mai mult spațiu, mai multă claritate, o privire de ansamblu mai bună: Noul ecran mare TFT de 10,25″ combină toate instrumentele R 1250 RT și poți accesa și funcții practice precum Navigația și Connectivity. Pe ecranul divizat vezi mai multe funcții în același timp, computerul de bord este afișat lângă viteza actuală. Ecranul color are o mai bună claritate și contrast datorită sticlei de acoperire robuste, călite și nonreflectorizante. Ecranul este ușor de citit chiar și în soarele amiezii și datorită stratului antiamprentă, rămâne așa.

AFLĂ MAI MULTE

Mergi mai departe în siguranță

Plăcerea de a conduce fără griji: Noul sistem de asistență pentru șofer Active Cruise Control (ACC) îți permite să setezi în mod convenabil viteza de deplasare dorită și distanța până la vehiculul din față de la un buton de pe ghidon. Un senzor radar de pe partea frontală determină viteza vehiculului și distanța față de vehiculul din față. Dacă distanța scade, sistemul reduce automat viteza și restabilește distanța selectată. Dacă distanța crește, viteza crește din nou. Deci, te poți bucura de o deplasare relaxantă la fiecare kilometru.

Garanție 3 ani.

Mergi & mergi & mergi. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani la toate motocicletele.

FIECARE MOMENT CONTEAZĂ

Alege-ți varianta de culoare

Linii dinamice, design impresionant: Modelul R 1250 RT impresionează prin forma sa atletică, uneori mai sportivă, alteori mai elegantă. Tu decizi care stil ți se potrivește cel mai bine.

Style Triple Black

Style Triple Black în negru Storm metalizat 2 pune în evidență liniile puternice și dinamice ale modelului R 1250 RT într-un mod cu totul impresionant.

Style Sport

Sportiv pe drum cu vopseaua Albastru Racing metalizat: Benzile de pe carenajul frontal și lateral și detaliile de înaltă calitate, ca de exemplu etrierele de frână aurii, îi conferă un finisaj dinamic.

Culoarea de bază Alb alpin 3 uni

Ușor și în linie dreaptă: Culoarea de bază alb Alpin subliniază noua parte frontală, și mai zveltă, a modelului R 1250 RT și îl face să arate și mai distinctiv.

Option 719 alb Mineral metalizat

Modelul R 1250 RT în Option 719 alb Mineral metalizat de înaltă calitate arată partea cu design emblematic cu carenajul frontal căptușit.

Confort în fiecare dimensiune

Stilul și culoarea ta sunt selectate: Acum este vorba despre pregătirea modelului R 1250 RT și mai bine pentru tururile tale. În plus față de iluminarea adaptivă în viraje și ACC, pachetele Dinamic și Confort îți oferă și caracteristici de îmbunătățire a confortului, cum ar fi modurile de deplasare Pro, șaua încălzită și Keyless Ride. În plus, există și alte dotări speciale și accesorii speciale. Configurează-ți modelul R 1250 RT așa cum îți place. Turul tău, experiența ta, mașina ta.

Pe fața ta scrie dinamism

Compact și zvelt: Partea frontală a modelului R 1250 RT este elegantă și înconjoară farurile cu leduri. Împreună cu caroseria mai compactă, aceasta creează o unitate dinamică care are un avantaj clar: un câmp vizual și mai mare. Noul parbriz impresionează prin priza de aer patentată: Aspirarea înainte și mișcarea aerului pe partea superioară a corpului sunt reduse – astfel încât să poți continua să conduci complet relaxat chiar și după ce ai stat multe ore pe motocicletă. Aripa roții frontale formată din două piese subliniază compactitatea, susține aerodinamica și reduce stropirea ta și a motocicletei – mai ales pe ploaie.

Date tehnice

70

litri volum spațiu de depozitare (la dotarea de serie)

1,254

Capacitate cilindrică cmc

143

Nm bei 6250 rot/min

226

kg sarcină utilă (la dotarea standard)

Motor boxer în patru timpi, cu doi cilindri, răcit cu aer/lichid

DATE SI ECHIPAMENT

Concentrat la maximum pe tururi

Poți simți puterea motorului boxer încă de la primii câțiva metri. Unde te duce turul tău: Performanța și rularea fascinează în fiecare interval de viteză. Acest lucru este asigurat și de controlul variabil al arborilor cu came BMW ShiftCam. Grație puterii totale furnizate ai mai mult control. Curba crescută a cuplului, elasticitatea și accelerația irezistibilă cu schimbări mai puțin frecvente ale vitezelor asigură tururi relaxate. Și datorită capacității cilindrice și performanței corespunzătoare cu eficiență sporită, plăcerea pe care o ai la condus crește cu fiecare metru.

Tobă standard.

Deja amortizorul de zgomot, executat din oțel inoxidabil, sună a plecare.

Tobă sport.

Cu amortizorul de zgomot conferi motocicletei tale RT un sunet plin și un aspect grozav.

ȘI MAI MULTE DESPRE #RIDEANDSHARE

BMW K 1600 GT

Călătorești. Mereu mai departe. Aluneci spre orizont cu stil și eleganță în șaua acestei motociclete de touring luxoase, de înaltă performanță.

BMW K 1600 GTL

Ești în permanentă mișcare, acumulezi impresii, experimentezi o plăcere a condusului relaxată și totodată dinamică: așa arată lumea din șaua noului model BMW K 1600 GT.

BMW K 1600 Grand America

Drumul liber. Nici măcar el nu este suficient pentru tine. Mereu vrei să mergi mai departe, pentru că nu ai fost niciodată atât de aproape de drum.

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.