R 1250 RS

14.650 €*

205 € pe lună cu 3asy Ride

Cere oferta Test Ride Configurator

* Recomandare de preț fără caracter obligatoriu. Prețul afișat include TVA 19%. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați cel mai apropiat dealer BMW Motorrad.

Toate motocicletele sunt dotate numai cu echipamentul impus prin lege (de ex. reflectoare, conform standardului Euro 4). Ilustrațiile de pe acest site pot fi diferite de acesta.

NOUL BMW R 1250 RS.

SPORT TOURING ÎN PLIN AVÂNT.

Fiecare tură pe două roți este determinată de doi factori: timpul și distanța. Cu noul BMW R 1250 RS poți să parcurgi mai multă distanță în fiecare tură. Cuplul zdravăn de 143 Nm și puterea de 100 kW (136 CP) ale motorului boxer te ajută să accelerezi și mai rapid până la viteza ta de croazieră. Tehnologia inovatoare BMW ShiftCam îți oferă mai mult cuplu și o elasticitate impresionantă pe întreaga plajă de turație. Așa că poți sprinta în mod impresionant pe asfalt în orice situație. Partea frontală redesenată îi dă farului cu LED un look nou și sportiv și protejează eficient împotriva vântului. Un lucru e sigur – indiferent cât drum lași în spate într-o anumită perioadă: cu R 1250 RS plăcerea ta de a conduce crește cu fiecare metru parcurs.

DESIGNUL LUI R 1250 RS

Alege-ți stilul.

Cu diferite variante de culoare și de stil, arăți bine la orice viteză.

Style Sport

Cu varianta alb Light uni Style Sport, te poți bucura de o prezență strălucitoare și subliniezi latura sportivă a modelului R 1250 RS.

Negru Storm metalizat

În versiunea de bază, în clasicul negru Storm metalizat transformi ziua în noapte. Elemente argintii precum rezemătoarele de picior și ghidonul pun accente strălucitoare.

Style Exclusive

Faceți o declarație a exclusivității cu albastrul Imperial metalizat. Aparițiile elegante sunt garantate datorită ansamblului general de culoare închisă. Etrierele de frână aurii, cadrul principal și roțile în gri Agat, inscripția Exclusive și capacul de rezervor din oțel inoxidabil sunt o împreună o mărturie a valorii sale.

3 ani garanție.

Pilotezi, pilotezi și nu te mai oprești. Îți dăm un an în plus.

Acum există o garanție de 3 ani pentru toate motocicletele.

Sportivitatea se întâlnește cu ergonomia.

R 1250 RS combină sportivitatea cu abilitățile de touring. Fața complet revizuită, inclusiv noul spoiler de sub motor, accentuează impresia generală dinamică a acestui Sport Tourer. Amplasarea simetrică a celor două faruri îi dă lui R 1250 RS un aspect echilibrat și modern. Geometria ghidonului asigură o poziție în șa sportivă.

MOTOR BOXER CU DOI CILINDRI

1,254

cmc cilindree

100

kW (136 CP) la 7.750 rpm

143

Nm cuplu max. la 6.250 rpm

200

Viteză max. peste 200 km/h

Cu forță maximă înainte.

BMW ShiftCam este numele tehnologiei inovatoare care îți permite să accelerezi mai tare de la orice turație. Acest obiectiv este atins prin intermediul unui sistem de control variabil al arborelui cu came. Creșterea la 100 kW (136 CP) îți dă mai multă putere și, cu extinderea cilindreei la 1.254 cmc, posibilitatea să faci un sprint puternic pe banda de viteză. Creșterea de cuplu (max. 143 Nm) este observabilă în orice plajă de turație, astfel încât forța tipică de boxer și plăcerea pură a pilotajului sunt garantate.

CĂTRE NOUL MOTOR BOXER

EXPERIMENTEAZĂ SUNETUL NOULUI R 1250 RS

Tobă standard

Tobă finală impresionantă, realizată din oțel inoxidabil.

Tobă sport HP

Toba sport HP este realizată din titan, cu capăt din carbon, și asigură un sunet robust.

Iată ce e nou.

Faruri cu LED în echiparea standard.

Atât în faza lungă, cât și în cea scurtă, câmpul luminos este mai larg și mai omogen decât cu faruri convenționale. În plus, lumina este mai albă, făcând contururile mai clare și sporind semnificativ siguranța pasivă.

Facelift – parte frontală nouă și look mai sportiv.

Partea frontală redesenată, incluzând un nou spoiler sub motor și far cu LED, face noul R 1250 RS să arate și mai dinamic.

BMW Motorrad Spezial.

Acum ai mai multe opțiuni să faci noul BMW R 1250 RS motocicleta ta cu adevărat: fie că optezi pentru pachetul Billet Classic al Opțiunii 719 sau pentru pachetul Billet HP, ambele sunt opțiuni de customizare din fabrică foarte exclusiviste și de înaltă calitate. Poți face R 1250 RS să fie și mai exclusivist cu schema coloristică Spezial Stardust metalizat, șaua maro Option 719 și jantele bicolore Option 719. Toba HP iese și ea în evidență în ceea ce privește performanța.

Display TFT cu conectivitate.

Conectează smartphone-ul la motocicletă prin Bluetooth. Ecranul de 6,5”’ îți arată toate informațiile legate de motocicleta ta și îți oferă, în combinație cu aplicația pentru smartphone, elemente suplimentare, precum navigație, muzică și telefonie.

ELEMENTELE PRINCIPALE ALE LUI R 1250 RS

MAI MULT INDIVIDUALISM

O motocicletă care se potrivește perfect cu gusturile tale.

Pentru R 1250 RS există o gamă foarte variată de echipament opțional și de accesorii originale BMW Motorrad. Așa că poți să-ți configurezi motocicleta conform preferințelor tale.

Află mai multe

ȚINUTA CARE SE ASORTEAZĂ

Combinezoane

Roadster

Mănuși

ProRace

Cizme

ProRace

MOTOCICLETE SIMILARE

S 1000 RR

M 1000 RR

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.