INDIVIDUALIZARE.

BMW F 850 GS ADVENTURE

Echipat din fabrică pentru aventuri: F 850 GS Adventure este robustă, fără compromisuri și este pregătită pentru cele mai dificile provocări. Cu o gamă largă de accesorii opționale din fabrică și accesorii adiționale pentru motociclete BMW, se potrivește perfect preferințelor tale individuale. Lasă-te inspirat de către una din cele trei propuneri ale noastre sau configurează-ți propria F 850 GS Adventure.

Fără efort pe teren

Dorești să faci un ocol, iar drumul tău te duce adesea pe piste accidentate? F 850 GS Adventure în stil Rallye se simte acasă nu doar pe asfalt ci și offroad. Anvelopele offroad și modul de conducere Pro cu Dynamic ESA îți susține agilitatea, iar asistentul pentru schimbarea vitezelor tip Pro îți oferă mai mult control în situații neașteptate. Levierele frânei de picior și schimbătorului de viteze reglabile asigură o aderență bună. Protecțiile pentru faruri și motor asigură motocicletei tale o protecție optimă – chiar și în situații mai complicate.

Potențialul offroad al motocicletei poate fi exploatat în totalitate cu opțiunea gratuită ce includ anvelope offroad.

Dynamic ESA (Electronic Suspension Adjustment) reglează automat amortizarea piciorului de arc în funcție de situația de mers.

Cu modurile de mers Pro, accelerarea și sistemele de control ale mașinii se pot adapta foarte ușor la diferite situații de mers.

Asistentul de schimbare a treptelor de viteză Pro permite comutarea confortabilă într-o treaptă superioară sau inferioară fără acționarea ambreiajului.

Protecția robustă a motorului Enduro din aluminiu, special conceput pentru utilizarea offroad, protejează în mod eficient împotriva deteriorării zonei inferioare a motorului.

Protecția pentru faruri omologată numai pentru utilizarea offroad se prinde ușor și protejează eficient farul împotriva daunelor pe teren.

Levier al frânei de picior reglabil

Levierul frânei de picior, reglabil pe înălțime, are o suprafață pentru picior mai lată și un mecanism de pliere brevetat.

 

Levier schimbător de viteze reglabil

Levierul schimbătorului de viteze, cu suprafață pentru picior reglabilă, poate fi acționat mai bine când mergi offroad stând în picioare.

Aventuri în fiecare detaliu

Spirit de aventură până la capăt: Farurile tip LED, amortizorul de zgomot negru, tip sport și levierele frezate pentru ambreiaj și frâna de mână, de înaltă calitate, definesc design-ul distinctiv. Parbrizul  turistic colorat nu protejează doar împotriva vântului și a altor condiții meteorologice, ci și arată  fără echivoc  de ce această motocicletă este unică: dorință pură pentru aventură. Mulțumită Keyless Ride, cheia poate rămâne în geantă – este de ajuns să te urci pe motocicletă și să pornești la drum.

Cu keyless ride, cheia vehiculului rămâne de acum în buzunar. Pur și simplu așeză-te și pornește la drum. Așa sună deviza.

Conductorul optic emblematic oferă un aspect distinctiv, iar luminile de zi integrate, mai multă siguranță

Farurile auxiliare puternice, cu leduri, asigură o mai bună vizibilitate în condiții nefavorabile.

Levier ambreiaj

Levierul ambreiajului, optimizat ergonomic, și făcut din aluminiu anodizat negru, este reglabil și evidențiază individualitatea motocicletei.

 

Levier frână de mână

Levierul frânei de mână, optimizat ergonomic, și făcut din aluminiu anodizat negru, este reglabil și evidențiază individualitatea motocicletei.

Toba de eșapament sport din titan cu capăt de carbon oferă un sunet robust și face din fiecare plimbare o experiență vizuală și acustică plăcută.

Parbrizul turistic colorat este rezistent la zgârieturi și îmbunătățește protecția împotriva vântului și altor condiții meteorologice pentru motociclist și pasager.

Performantă, durabilă și pregătită pentru tot.

Având inimă de Globetrotter, este vreo distanță prea mare pentru tine? F 850 GS Adventure îți oferă tot ceea ce este necesar pentru a face tururile îndelungate mai comfortabile și mai sigure: Portbagajul negru din aluminiu precum și casetele din aluminiu pentru părțile laterale oferă un spațiu amplu de depozitare – extensia oferită de inscripția „40 Years GS” oferă 27 de litri în plus. RDC și ECALL conferă emoții plăcute. Controlul vitezei de croazieră și navigatorul, în combinație cu afișajul TFT, îți permit să ajungi și mai relaxat la destinație.

Sistemul inteligent pentru apeluri de urgență ia automat contact cu call center-ul BMW în caz de accident, pentru a activa cât mai rapid posibil lanțul de salvare.

Controlul electronic al vitezei de croazieră poate fi activat începând de la 30 km/h și menține viteza de deplasare constantă.

Portbagaj negru din aluminiu

Portbagajul negru din aluminiu anodizat oferă un volum de 32 litri pentru o cască BMW și este util chiar și în condiții extreme.

 

Carcasă neagră din aluminiu

Carcasa neagră din aluminiu anodizat oferă un spațiu de depozitare de 44 litri pe partea stângă și unul de 36 litri pe partea dreaptă. Numeroasele detalii practice impresionează și în condiții extreme.

 

Suport pentru carcasa din aluminiu

Carcasa din aluminiu se poate fixa ușor și sigur pe suportul stabil din oțel inoxidabil lustruit.

 

Set extindere spațiu de depozitare Carcasă din Aluminiu Neagră Ediție Limitată cu ocazia a 40 de ani a GS

Carcasa din aluminiu extinde volumul valizelor de fiecare parte cu 13,5 litri, ajungând la un volum total de 27 litri de volum depozitare.

Controlul presiunii cauciucurilor (RDC) avertizează automat în privința scăderii de presiune și avertizează motociclistul preventiv despre potențialele pericole.

Suport GS Trophy pentru navigator

Suportul GS Trophy oferă o fixare sigură pentru navigatorul BMW plasat direct în câmpul vizual al motociclistului.

 

Sistem de navigare Navigator VI

Sistemul de navigare Navigator VI își găsește interes pe piață nu numai printre fanii Tourer-urilor. În afară de ghidarea perfectă pe traseu, sistemul oferă numeroase funcții suplimentare.

Customizează-ți propria ta F 850 GS Adventure.

De la vopsea la echipamente - creează-ți propria ta motocicletă cu ajutorul configuratorului.

Către configurator

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.