INDIVIDUALIZARE

BMW CE 02

Fast Forward: CE 02 este acceleratorul perfect pentru tine și pentru stilul tău de viață urban și digital. Pentru a te asigura că tu și eParkourer-ul tău sunteți la înălțime, poți face un pas înainte cu una dintre sugestiile noastre de dotare: mai mult stil, mai multă libertate sau mai multă versatilitate. Your choice. Și dacă acest lucru încă nu este suficient, configuratorul nostru îți oferă și mai multe opțiuni.

Stilul este tot ce contează

Nu te încadrezi în șabloane și preferi să ieși din rând? Atunci ți se potrivește perfect această variantă de dotare. Prin designul său progresiv accentuat și prin includerea pachetului Highline, acest CE 02 iese în evidență și se diferențiază măiestrit de celelalte modele. Adaugă la asta scaunul confortabil atrăgător în nuanță petrol, care îți oferă un confort sporit în timp ce conduci relaxat. Un alt element care atrage atenția este carenajul cockpitului în nuanțe petrol. Instalația cu suport de picior de culoare argintie face ca totul să fie și mai BMX.

Spre configurator

Design și tehnică next level. Cu pachetul Highline cu vopsea Cosmicblack uni 2, șaua Pro în trei culori, furca aurie a roții față și numeroase benzi, impui noul stil pe stradă. Interfața Bluetooth, suportul pentru smartphone SP Connect, modurile de conducere Pro, încărcătorul rapid extern, mânerele încălzite și Backend Connectivity sunt companionii tăi inteligenți.

Evidențiază colțurile și marginile: carenaj cockpit colorat cu design unghiular. Nuanța petrol reprezintă un element de atracție care face ca eParkourer să iasă și mai mult în evidență. Dar, mai presus de toate, carenajul cockpitului oferă o protecție sporită împotriva vântului și a intemperiilor. Pe timp de ploaie, te poți deplasa mai confortabil către următoarea locație.

Mai lat, mai gros, supercomod: Nu mai vrei să cobori de pe șaua confortabilă în nuanță petrol. Suprafața de așezare este mai lată, tapițeria este cu 20 de mm mai groasă decât versiunea standard. De asemenea, are două curele de tensionare în partea din față, pe care le puteți folosi, de exemplu, pentru a vă fixa jacheta.

Fanii BMX adoră asta: Suportul picior față și spate din aluminiu frezat amintește de suporturile de picioare de BMX și conferă un aspect sportiv eParkourer.

Ieșirea ta din rutină

Viața de zi cu zi devine prea restrictivă? Nimic nu se compară cu ieșirile: Ieșire la lac, picnic în parcul orașului, you name it. Vehiculul tău de evadare este CE 02 în această variantă de dotare. Cu kit de navigație și ConnectedRide Cradle, precum și cu un suport pentru geantă laterală dreapta și geanta laterală Urban Collection mare, este perfect echipată și pregătită pentru tot ceea îți trebuie pentru a-ți reîncărca acumulatorul personal. Înapoi la universitate, la birou sau într-un spațiu de co-working? Cu această variantă poți lua ușor totul cu tine.

Spre configurator

Îți place să stabilești direcția? Asta merge și mai ușor. Kitul de navigație integrează complet dispozitivele de navigație montate ulterior în cockpitul CE 02. Suportul este ideal pentru montarea unui dispozitiv de navigație BMW sau a unui ConnectedRide Cradle. Dispozitivul este înșurubat la dispozitivul de prindere a ghidonului și se integrează perfect d.p.d.v. vizual.

Perfect Match: Smartphone-ul tău și CE 02. ConnectedRide Cradle este suportul care îți transformă smartphone-ul într-un dispozitiv de navigație. Aplicația BMW Motorrad Connected vă permite să apelați harta de navigație și datele vehiculului în câmpul vizual cu ajutorul butoanelor de pe ghidon.

Împachetezi mult mai multe decât doar costumul de baie: în geanta laterală mare cu capacitate de 16 l. Obiectele personale își găsesc un loc sigur și uscat în sacul interior impermeabil și detașabil. Datorită mecanismului sofisticat de închidere rapidă , geanta este fixată ușor la eParkourer-ul tău fără curele agasante. Alege-ți stilul cu una dintre colecțiile noastre: Urban Collection, Adventure Collection sau Black Collection.

Suportul din țeavă de oțel negru permite fixarea ușoară si sigură a genții laterale în partea dreaptă prin intermediul unui mecanism de închidere rapidă.

Pregătit pentru toate planurile tale

Mereu pe picior de plecare și permanent în mișcare? Atunci ți se potrivește perfect această dotare. Dotată cu un portbagaj și Topcase light, poți împacheta tot ce ai nevoie pentru călătoriile tale scurte prin oraș. Carenajul cockpitului te protejează mai bine de vânt și de intemperii pentru ca tu să cobori cât mai rar posibil. Pachetul exclusivist Highline este, de asemenea, inclus – cu un încărcător rapid inclus ești gata să pornești din nou ultrarapid, iar cu modul de conducere FLASH suplimentar ești și mai dinamic.

Spre configurator

Design și tehnică next level. Cu pachetul Highline cu vopsea Cosmicblack uni 2, șaua Pro în trei culori, furca aurie a roții față și numeroase benzi, impui noul stil pe stradă. Interfața Bluetooth, suportul pentru smartphone SP Connect, modurile de conducere Pro, încărcătorul rapid extern, mânerele încălzite și Backend Connectivity sunt companionii tăi inteligenți.

Încă un motiv în plus pentru a-ți folosi eParkourer-ul în fiecare zi: carenajul cockpitului. Transparent și unghiular, se potrivește perfect în designul CE 02 și te protejează mai bine de vânt și de intemperii. Datorită stratului de acoperire rezistent la zgârieturi, parbrizul este extrem de durabil.

Ai multe planuri și multe de cărat? Portbagajul reprezintă accesoriul perfect pentru CE 02-ul tău. De exemplu, pe acesta poți fixa în siguranță Topcase light 29 l sau un alt bagaj mare. Dacă dorești să iei pe cineva cu tine, acesta este adecvat ca mâner pentru însoțitorul tău. Iar manevrarea devine și mai simplă dacă îl folosești ca element de împingere. Din punct de vedere vizual, portbagajul se integrează discret în designul general al modelului CE 02.

Negrul ușor: Poți împacheta casca de protecție sau lucrurile esențiale pentru drum până la 3 kg în topcase-ul de plastic cu încuietoare, cu un volum de 29 de litri. Reflectorul cu suprafață mare de pe partea posterioară te face vizibil. Emblema de pe capac face ca acest topcase să fie și mai valoros.

Create your own

Ai propriile idei sau alte nevoi? Configurează-ți eParkourer-ul exclusiv în funcție de dorințele tale personale.

Spre configurator

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.